JK Rowling besvarer brændende spørgsmål om ‘Fantastiske Skabninger…’ fra fans på Twitter

JK Rowling besvarer brændende spørgsmål om ‘Fantastiske Skabninger…’ fra fans på Twitter

Der er stor nysgerrighed om, hvordan JK Rowling vil udfylde spilletiden på hele fem film om fantastiske skabninger og hvor de findes i hendes troldmandsunivers. Den netop udkomne første film er skrevet af hende og baseret på hendes opslagsværk af samme navn, der er at finde på Hogwarts-biblioteket i ‘Harry Potter’-bøgerne. Men netop fordi, det er et opslagsværk, er handlingen i filmene ukendt.

Lidt af sløret har hun i weekendens løb luftet på Twitter. Rowling, der er særdeles aktiv på det sociale medie, tog sig tid til både de uopklarede spørgsmål om den første film, forklare plothuller, men gav også små hints til, hvad vi har i vente.

Spoilere forude! Hvis du endnu ikke har set filmen, bør du nok slå bak med det samme.

Den opfordring affødte en del spørgsmål om specifikke detaljer i filmen.

Andre havde lidt mere kritiske spørgsmål til logikken i filmens univers.

Og sidst, men ikke mindst beslutningen om at lave fem film i alt.

Læs også: Kære JK Rowling: Fem ting, du skal huske i de kommende ’Fantastiske skabninger’-film

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af