John Oliver og Stephen Colbert excellerer, efter Weiners dickpics truer Hillary Clinton

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den amerikanske politiker Anthony Weiner har været inde og ude af politik de seneste fem år som resultat af sin ukontrollable hang til at sende dickpics til mere eller mindre fremmede kvinder.

I 2011 sendte han det første via sin offentlige Twitter-account og trak sig, da skandalen rullede, tilbage fra kongressen. I 2013 stillede han op som kandidat til New Yorks borgmestervalg, men blev afsløret i at sende seksuelle billeder under aliasset Carlos Danger – et forløb, der er dokumenteret i den fremragende dokumentar ‘Weiner’. I 2016 er han blev taget ikke én, men to gange, senest for at sende seksuelle billeder til en 15-årig pige.

Det er sidstnævnte sag, der har resulteret direkte i, at Clintons e-mail-skandale har fået nyt liv. FBI beslaglagde Weiners computer i forbindelse med sagen, og her er flere emails med relevans for Clinton-sagen blev fundet (formentlig fordi Weiners snart daværende hustru Huma Abedin, en af Hillary Clintons tætteste medarbejdere, har brugt den).

»Det nedtrykkende valg har fået endnu et twist, der får valget til potentielt at hænge i en tynd tråd, kun fordi Anthony Weiner sextede med en 15-årig pige«, som John Oliver tragikomisk opsummerer det.

Det mest priceless øjeblik er dog, når vi ser Joe Biden høre nyheden for første gang ved 2:17.

Stephen Colbert er selvfølgelig også på pletten med den fantastisk bemærkning: »Anthony Weiners penis kan ødelægge to politiske karrierer«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Anmeldelse af ‘Weiner’

Læs også: John Oliver flænser Donald Trump efter »grab them by the pussy«-skandale

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af