Johnny Depp i ‘Fantastic Beasts’ bliver modtaget med udbredt mishag på Twitter

Johnny Depp i ‘Fantastic Beasts’ bliver modtaget med udbredt mishag på Twitter
Amber Heard og Johnny Depp i 2015 til en gallapremiere for 'Black Mass'. (Foto: John Phillips/Getty Images for BFI)

I går kom det frem, at Johnny Depp skal være med i Harry Potter-spinoff-pentalogien ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’ – muligvis i rollen som den onde troldmand Gellert Grindelwald. Eller måske i den modsatte grøft: En ung Albus Dumbledore.

Men nyheden var malurt i bægeret hos en ikke uvæsentlig del af Twitter, der har mistet tiltroen til Depp under hans skilsmissesag fra foråret med Amber Heard, hvor han først stod anklaget for vold efter angiveligt at have kastet en mobiltelefon i ansigtet på hende. Siden blev anklagen dog trukket tilbage og i et fælles statement efter skilsmissen, fremgår det at »deres forhold var intenst passioneret […], men altid funderet i kærlighed«.

Det til trods er en lang række Twitter-brugere højlydt imod beslutningen om at give spilletid til Johnny Depp i den højtelskede serie.

På trods af at mange adresserer J.K. Rowling direkte, har hun endnu ikke reageret på utilfredsheden.

Læs også: Johnny Depps Dior-kampagne i modvind: Vækker associationer til vold mod kvinder

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af