Jon Stewart spidder medierne og republikanerne efter Donald Trumps valgsejr

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jon Stewarts spiddende satiriske stemme på ‘The Daily Show’ var savnet under dette års præsidentvalg. Og da veteran-tv-værten Charlie Rose forleden hev Stewart i studiet for at tale om hans nye ‘The Daily Show’-bog, fik Rose derfor også hevet et par post-valganalyser ud af ham.

»Ingen spurgte Trump, hvad der vil gøre USA stor igen«, siger Stewart og fortsætter: »Trumps kandidatur skabte tanken om, at et multietnisk, multikulturelt demokrati er en umulighed. Og det er, hvad USA ved sin grundlæggelse og gennem sin forfatning er«.

»Den ultimative ironi ved dette valg er republikanernes kyniske strategi, som er: Vores regering virker ikke. Derfor vil vi sørge for… at den ikke virker«, tilføjer komikeren,

»Donald Trump er en reaktion, ikke bare på demokrater og republikanere… han er en afvisning af republikanerne. Men de vil drage fordel af hans sejr, i al deres kynisme«.

Læs også: Trump er Jon Stewarts skyld, mener nogle – han svarer med kalkuner i en malebog

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af