Tom Hanks om Clint Eastwood: »Han behandler sine skuespillere som heste«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den altid aktive Tom Hanks har med sine 81 roller gennem karrieren været under en lang række instruktørers kommando. I år medvirkede Hanks i Clint Eastwoods true story-filmatisering af piloten Sullys heltemodige nødlanding af et passagerfly på Hudsonfloden i ‘Miraklet på Hudsonfloden’.

Da Hanks for nyligt var besøg hos The Graham Norton Show, fortalte han om samarbejdet med Eastwood. »Han behandler sine skuespiller som heste«, sagde Hanks – med et glimt i øjet, for det er ikke så hårdt, som det lyder.

»For da han lavede 60’er-serien ‘Rawhide’, og instruktøren råbte action!’, så flygtede alle hestene. Så når han instruerer, siger han med en virkelig stille, blød stemme ‘okay, fortsæt’, og i stedet for ‘cut!’ siger han, ‘det er nok af det’. Det er skræmmende ad helvede til!«, fortæller Hanks fra 14:53 i klippet.

Hanks fortæller også, hvordan den rigtige Sully var med på settet og kommenterede alt fra den praktiske fremgangsmåde til følelserne om bord på flyet. Selv Sullys kone havde tilsyneladende været manuskriptet i gennem og havde streget replikker over med sin læbestift.

Læs også: Anmeldelse af ‘Miraklet på Hudsonfloden’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af