Amy Schumer destruerer sine haters efter fatshaming ovenpå rolle i ‘Barbie’-spillefilm

Amy Schumer destruerer sine haters efter fatshaming ovenpå rolle i ‘Barbie’-spillefilm

Hvis man skal vinde en kamp, skal man ramme modstanderen, hvor det gør mest ondt. Det bliver virkelig svært, hvis det slet ikke gør ondt, der hvor man rammer. Så tilbage til tegnebrættet, usle fatshamere.

Med en kropspositivistisk besked på Instagram har Amy Schumer (endnu engang) taget våbnene fra de troldelignende skabninger, der gemmer sig bag en computerskærm og kritiserer hende, for hvordan hendes krop ser ud. Det er efterhånden hverdagskost for komikerinden, der besøgte Danmark i september. Men fatshamerne kom for alvor op i det røde felt, da hun blev afsløret til rollen som Barbie i en ny filmatisering af dukkelegetøjet.

Masser af Twitter-æg og anonymiserede navne havde en holdning:

Som ventet lægger Amy Schumer ikke øre til den slags crap. Her er hendes respons.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Very very honored to be nominated for 2 Grammys and to be considered to play an important and evolving icon. Is it fat shaming if you know you're not fat and have zero shame in your game? I don't think so. I am strong and proud of how I live my life and say what I mean and fight for what I believe in and I have a blast doing it with the people I love. Where's the shame? It's not there. It's an illusion. When I look in the mirror I know who I am. Im a great friend, sister, daughter and girlfriend. I'm a badass comic headlining arenas all over the world and making tv and movies and writing books where I lay it all out there and I'm fearless like you can be. Thanks to everyone for the kind words and support and again my deepest sympathy goes out to the trolls who are in more pain than we will ever understand. I want to thank them for making it so evident that I am a great choice. It's that kind of response that let's you know something's wrong with our culture and we all need to work together to change it. Anyone who has ever been bullied or felt bad about yourself I am out there fighting for you, for us. And I want you to fight for yourself too! We need to laugh at the haters and sympathize with them. They can scream as loud as they want. We can't hear them because we are getting shit done. I am proud to lead by example. "I say if I'm beautiful, I say if I'm strong. You will not determine my story. I will" #thegirlwiththelowerbacktattoo

Et billede slået op af @amyschumer den

Amy Schumer gjorde i øvrigt det samme – med samme billede endda – i maj, efter endnu en tur i fatshaming-møllen.

Det er umiddelbart rigtig positivt, at Mattel efter alle disse år har fået øjnene op for en fremstilling af legetøj til børn med et mere realistisk kropsbillede. Medmindre Amy Schumer modsat har indvilget i at tabe sig til rollen, hvilket i så fald vil afføde et helt andet ramaskrig.

Læs også: Amy Schumer svarer igen på ‘Formation’-kritik: »I’m not going anywhere«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af