Bryan Cranston og James Franco sveder over hotwings og giver far/svigersøn-råd

Det er en høj pris at betale for at få 30 sekunders taletid på en YouTube-kanal, men James Franco og Bryan Cranston betaler prisen i form af fem hot sauce-dækkede hotwings og fem svar for at promovere ‘Why Him’, der rammer biograferne 25. december.

De første tre saucer klarer de sig okay igennem, særligt Cranston, men cirka halvvejs igennem videoen, begynder chilisaucen at sætte sit præg på svedkirtlerne. Og det er det smukke ved at besøge Sean Evans i ‘Hot Ones’, samtidig med at man får svar på en række alternative spørgsmål.

I dette interview får du eksempelvis nogle gode råd om at please sin svigersøn og Cranstons glimrende røverhistorie om at være mistænkt for mord.

Læs også: Bryan Cranston var mistænkt for mord i 1970’erne efter fantasier om at dræbe kok

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af