Charlie Hunnam og Robert Pattinson på junglefærd i traileren til ‘The Lost City of Z’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktør James Gray har med sine forrige film ‘Little Odessa’, ‘The Yards’, ‘We Own the Night’, ‘Two Lovers’ og ‘The Immigrant’ primært holdt sig inden for New Yorks grænser og i godt selskab med skuespillere som Joaquin Phoenix og Marion Cotillard. Men i hans nye film rejser han langt væk fra det pulserende byliv og ind i Amazonas-junglen for at finde hemmelige byer.

‘The Lost City of Z’ er baseret på David Granns bog, der følger den opdagelsesrejsende Colonel Percival Fawcett (Charlie Hunnam). Sammen med Jack Fawcett (Tom Holland) og Henry Costin (Robert Pattinson) leder han efter en hemmelig by dybt inde i Amazonas-junglen – en søgen, der kommer til at koste ham dyrt på omdømmet og familiefronten, da en ellers harmløs udforskning forvandler sig til en årtier lang besættelse.

Gray er en instruktør der deler vandene (han er ofte blevet fremhævet af Cannes-festivalen, mens kritikerne som regel er mere lunkne), og det bliver spændende at se, hvad lidt luftforandring vil gøre for den 47-årige instruktør.

‘The Lost City of Z’ har endnu ikke en dansk premieredato.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af