Jennifer Aniston forklarer, hvorfor en ‘Friends’-reunion aldrig bliver til noget

Selvom det er over 12 år siden, det sidste afsnit af ‘Friends’ løb over skærmen, sukker fans stadig efter en reunion, en film, bare et-eller-andet. Men den drøm er gang på gang blevet skudt ned af de forskellige skuespillere.

Til britiske ITV har Jennifer Aniston – der har været en af de største fortalere for ikke at samle serien op igen – for nylig uddybet sit standpunkt. Hun forklarer, at tiden simpelthen er løbet fra seriens nostalgi. Vi lever i en tid, hvor vi bruger vores tid med hovedet presset ned i en smartphone og ikke i samtale omkring et bord på en kaffebar, forklarer hun. I den sammenhæng ville ‘Friends’ føles underligt uddateret, hvis man genoplivede noget med den samme præmis.

Selvom det er svært at tage afsked med det vi elsker, er det måske bare bedst, at ‘Friends’ får lov til at forblive et afsluttet kapitel.

Læs også: Redigerings-troldmand klipper alternativt, rørende afsnit af ‘Friends’, hvor Chandler dør

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af