Rami Malek tester overskæg til sin rolle som Freddie Mercury hos Jimmy Kimmel

Når man tænker på Rami Malek i ‘Mr. Robot’, er der ikke meget, der skriger Freddie Mercury, Queens flamboyante frontmand, hvis stemme og karisma væltede stadioner verden over. Men koblingen er faktisk slet ikke så mærkelig, når man ser Rami Malek ude af rollen, så er den ikke helt off.

Det blev særligt tydeligt, da han i går besøgte Jimmy Kimmel, der lod ham afprøve en replika af Freddie Mercurys imponerende snotbremse. Og selvom det er en pæn tand for meget af det gode, så gav det umiddelbart et lille indblik i, hvordan Rami Malek ville tage sig ud i den svære rolle.

Udover skægtesten kom de under besøget også ind på Maleks nylige Golden Globe-nominering for rollen som Elliot Alderson i ‘Mr. Robot’.

Læs også:

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af