Se Emma Watson og Tom Hanks i traileren til social media-thrilleren ‘The Circle’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den amerikanske instruktør James Ponsoldt har længe imponereret anmelderne. Hans alkoholdrama ‘Smashed’ fra 2012 med Aaron Paul i hovedrollen, ‘The Spectacular Now’ fra 2013 med en high school-romance i centrum og sidste års ‘End of the Tour’ med Jason Segel og Jesse Eisenberg fik alle store roser med på vejen.

En af Ponsoldts styrker har været fyldestgørende filmatiseringer af bogforlæg, og nu bliver en roman af Dave Eggers udgangspunktet for hans femte spillefilm. Her ryger vi sammen med Emma Watson ind i en overvældende verden af højteknologi og sociale medier, hvor »sharing is caring« er et højhelligt mantra.

‘The Circle’ hedder både filmen og stedet, hvor den unge Mae (Watson) bliver ansat. Selskabet bliver ledet af den karismatiske og temmelig Steve Jobs-inspirerede Bailey (Tom Hanks), der opfordrer den unge nyansatte til at leve sit liv fuldstændig transparent, så alle altid kan følge med. Men hvad er konsekvenserne af en verden, hvor alle konstant kan se med hos alle? Og hvordan klarer Ponsoldts fintfølende og nærværende instruktion sig i en cyberthriller?

‘The Circle’, der udover Hanks og Watson også har John Boyega, Karen Gillan og Patton Oswalt på rollelisten, får premiere herhjemme 1. juni 2017.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af