‘Silicon Valley’-stjernen Kumail Nanjiani flyver med uanstændig passager og deler oplevelsen på Twitter

‘Silicon Valley’-stjernen Kumail Nanjiani flyver med uanstændig passager og deler oplevelsen på Twitter

Du kender godt kampen om armlænet. Du kender barnet, der sparker på sædet bag dig. Og du kender passageren, der bare læner sædet tilbage og vælter din tynde GT ned i skødet på dig. Det er ingenting sammenlignet med passageren fra helvede. Det kan Kumail Nanjiani fra ‘Silicon Valley’ tale med om.

Man sidder tæt i et fly, man sidder lang tid og det ikke behageligt for nogen. Det mindste, man kan gøre, er at vise en smule anstændighed og hensyn til sine medpassagerer. Well, ikke denne fyr, som Kumail Nanjiani fløj med i henover julen og han kunne berette om i går.

Fanget 10.000 meter over jorden valgte hans sidemand simpelthen at tage sine jeans af og smække stængerne op på væggen foran ham. Og sådan sad han i timevis med skridtet til åbent skue før en stewardesse bad ham vise hensyn. Hvilket han naturligvis ikke gjorde. Læg dertil, at han var ubehøvlet. Læg dertil, at hans USB-oplader lavede diskolys under hele turen. Læg dertil, at han så ‘Florence’ – en film om en kvinde med dårlig situationsfornemmelse.

Se hvordan, det spændte af herunder i en særdeles underholdende tweetstorm:

Så hellere sidde bagerst på monkey class uden mulighed for at bevæge sig.

Læs også: ‘Silicon Valley’-stjerner chikaneret af unge Trump-støtter på en bar

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af