‘Silicon Valley’-stjernen T.J. Miller anholdt efter Trump-skænderi

‘Silicon Valley’-stjernen T.J. Miller anholdt efter Trump-skænderi

‘Silicon Valley’-stjernen T.J. Miller, der for tiden er biografaktuel i julekomedien ‘Office Christmas Party’, blev ifølge The Guardian anholdt forleden, da han under en ophedet diskussion med sin Uber-chauffør om Donald Trump angiveligt gav vedkommende en lussing.

Det er ikke første gang at ‘Silicon Valley’-skuespillerne har været i Trump-relaterede problemer. Kumail Nanjiani‏ og Thomas Middleditch blev for nyligt chikaneret på en bar i Los Angeles af Trump-støtter, som kaldte dem ‘cucks’ (en afmaskulineret, undertrykt mand).

T.J. Miller var i weekenden vært på prisuddelingen Critic’s Choice, men på trods af at han ifølge Deadline lovede at omtale »elefanten i rummet«, styrede han alligevel uden om emnet hele aften.

Læs også: ‘Silicon Valley’-stjerner chikaneret af unge Trump-støtter på en bar

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af