Casey Affleck udelod Ben Affleck i takketale – som straf røber Ben pinlige Casey-facts

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Da Casey Affleck natten til mandag vandt en Golden Globe for sin hovedrolle i ‘Manchester by the Sea’ takkede han alt og alle – instruktøren Kenneth Lonergan, Michelle Williams, Matt Damon, selv Amazon og direktøren Jeff Bezos fik en tak med på vejen. Men ingen tak til storebror Ben Affleck. Hvor uforskammet.

Det havde Jimmy Kimmel bidt mærke i, da han dagen efter havde besøg af Ben Affleck i sit talkshow. Han havde også undersøgt, om Ben Affleck huskede at takke Casey Affleck, da han i 1997 vandt en Oscar for bedste originale screenplay for ‘Good Will Hunting’. Det gjorde han.

Med lidt overtalelse lykkes det Jimmy Kimmel at presse Ben Affleck til at tage sin hævn ved at røbe alle Casey Afflecks dybeste hemmeligheder.

Jimmy Kimmels historik med the Boston Boys er efterhånden en saga så gammel som programmet selv – det er kommet til udtryk over snesevis af indslag gennem årene. For eksempel blev Matt Damon i årevis cut for time, han “dyrkede sex” med Kimmels daværende kæreste Sarah Silverman, hvilket førte til, at Jimmy Kimmel dyrkede sex med Ben Affleck og til seneste Emmy-uddeling krydsede de klinger på scenen.

Soundvenue har i øvrigt dansk forpremiere på ‘Manchester by the Sea’ 16. januar.

Læs også: Kommende Oscar-vært Jimmy Kimmel afslører lønnen for værtsjobbet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af