Emma Stone savner sit rigtige navn, som ‘Australia’s Next Top Model’ frarøvede hende

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kunstnernavne er enormt udbredte i både film og musik af den simple grund, at det skal være nemt at blive genkendt i showbiz. Det duer ikke, hvis du hedder det samme som en anden, der allerede er inde i varmen.

Det oplevede Emily Stone, da hun som 16-årig fik sine første roller i Hollywood, og den nu komplet ukendte Emily Stone der tilsyneladende har været med i en sæson af ‘Australia’s Next Top Model’ allerede havde lagt beslag på navnet i the Screen Actors Guild. I stedet tog Emily Stone navnet Emma Stone, som vi kender hende under i dag – og formodentlig altid vil.

Det fortæller Emma Stone blandt andet i et screen test-interview med W Magazine – der i øvrigt kommer vidt omkring både bøjler og følelsen af fingre på avispapir.

Her fortæller hun også, at hun først prøvede kræfter med Riley Stone, da hun gæstede ‘Malcolm In The Middle’, men at det slet ikke fungerede. I stedet blev hun inspireret af Baby Spice og gik med Emma, som hun fortalte Jimmy Kimmel i 2014. Og desuden får folk, der staver deres traditionelle navne underligt, en opsang. Det er Emily, ikke Emyleigh.

Læs også: Emma Stone fortæller nedslående anekdoter om nedladende mandlige filminstruktører

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af