En sand stjerneparade af skuespillere skråler ‘I Will Survive’ i anledning af Trumps indsættelse

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det hele skal nok gå. Det virker til at være budskabet fra en sand stjernekonstellation af aktuelle skuespillere, der på W Magazines foranledning sætter ord på, hvordan alle i underholdningsbranchen har det med Donald Trumps snarlige indsættelse. Ligesom Gloria Gaynor var det i 1978-hittet var de først »bange« og »forstenede«, men nu vil de overleve.

Foruden Emma Stone, Matthew McConaughey og ‘Jackie’-aktuelle Natalie Portman stemmer Taraji P. Henson, Michelle Williams, Chris Pine, Hailee Steinfeld, Amy Adams og Felicity Jones også i. Hvem ellers? Andrew Garfield, Joel Edgerton, Alden Ehrenreich, Anya Taylor-Joy, Greta Gerwig, Dakota Fanning, Naomie Harris, Dev Patel, Ruth Negga, Mahershala Ali, Lucas Hedges og Michael Shannon.

Videoen er værd at bookmarke, hvis du på et tidspunkt drukner i Trump/medierne/Twitter/fake news/goldens showers gennem de næste fire lange år.

Læs også: Emma Stone savner sit rigtige navn, som ‘Australia’s Next Top Model’ frarøvede hende

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af