HBO Nordic afslører deres 10 mest sete serier i 2016 – se listen

HBO Nordic afslører deres 10 mest sete serier i 2016 – se listen

Streamingtjenesterne er kendt for deres forsigtighed med at sætte tal på, hvor mange der ser deres film og serier, og derfor er det altid interessant, når man får bare det mindste indblik i brugeradfærden.

HBO Nordic har netop offentliggjort, hvilke 10 serier der blev streamet mest i løbet af 2016, og det er fascinerende at se, hvordan adskillige serier, som medierne stort set ikke beskæftiger sig med – som ‘The Shannara Chronicles’ og ‘The Magicians’ – ligger godt til, mens man skal kigge langt efter kritikerdarlings som ‘Veep’, ‘Sillicon Valley’ og ‘High Maintenance’. Det er i det hele taget bemærkelsesværdigt, at ‘Girls’ er den eneste komedieserie på listen.

Lidet overraskende er det til gengæld, at ‘Game of Thrones’ nupper førstepladsen, mens den ambitiøse satsning ‘Westworld’ også har klaret sig flot.

1. ‘Game of Thrones’
2. ‘Vikings’
3. ‘Westworld’
4. ‘The Shannara Chronicles’
5. ‘Fear the Walking Dead’
6. ‘Black Sails’
7. ‘Billions’
8. ‘Girls’
9. The Magicians’
10. ‘The Affair’

Læs også: De 20 bedste HBO-dramaserier nogensinde – rangeret

Læs også: HBO’s bedste komedieserier gennem tiden – rangeret

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af