Mark Hamill oplæser Donald Trumps tweets som The Joker fra Batman-serien

Når man diskuterer hvem, der bedst har personificeret Batmans famøse ærkefjende The Joker, vil majoriteten sige Heath Ledger, filmconnaisseurs vil måske sige Jack Nicholson, men de vaskeægte Batman-hoveder vil gå med Mark Hamill, der i ‘Batman: The Animated Series’ lagde stemme til superskurken. Du ved, serien fra Snurre Snups Søndagsklub.

Mark Hamill lægger ikke fingre mellem, hvad han mener om USAs kommende præsident. Derfor har han i et politisk statement lagt The Jokers stemme til en anden person, som han mener, er stemmen værdig. Det kommer der et bizart, men mærkværdigt passende populærkulturelt mashup ud af.

Idéen er opstået af Trumps gemytlige nytårstweet og en anden Twitter-bruger, der gav Mark Hamill inspirationen.

Læs også: Mark Hamill tilbage som Jokeren i ‘The Killing Joke’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af