Matthew McConaughey hedder ikke Matt, skulle hans mor hilse at sige

Matt LeBlanc og Matt Damon har skåret hew-delen af deres navn fra i deres respektive professionelle virker, men ikke Matthew McConaughey. Og det er der en ganske god, kristen grund til – se videoen .

Det kunne Matthew McConaughey forklare, da han i går besøgte Jimmy Kimmel. Han kunne også forklare, at årsagen skulle findes i, at hans mor ville holde den oprindelige kristne klang i navnet, der er stammer fra Matthæus-evangeliet.

I tidligere interviews tilkendegiver Matthew McConaughey at han stadig er kristen som følge af sin opvækst i Metodist-kirken – han brugte eksempelvis en pæn klump af sin prædiken-lignende takketale på at takke gud, da han i 2014 vandt en Oscar. I dag praktiserer han dog rettere katolicisme.

Læs også: Matthew McConaughey klar på tredje sæson ‘True Detective’: »Jeg ville ikke tøve et sekund«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af