Ryan Reynolds melder ‘Deadpool’ ind i Oscar-kapløbet med opremsning af filmens bedrifter

Ryan Reynolds melder ‘Deadpool’ ind i Oscar-kapløbet med opremsning af filmens bedrifter

Det kom som lidt af en overraskelse, at ‘Deadpool’ blev et massivt hit, både kommercielt og kunstnerisk. Fans af tegneserierne elskede det trolige og alternative take på en genrefilm og anmelderne ditto.

Derfor var det heller ikke verdens største overraskelse, at ‘Deadpool’ var nomineret til en Golden Globe for bedste komedie eller musical. Spørgsmålet er så bare, om den kan klare cuttet til nogle af kategorierne til den snarlige Oscar-uddeling.

Ryan Reynolds, der i stigende grad er blevet synonym med Deadpool-karakteren (who are we kidding, allerede da han spillede Van the Man var han Deadpool, bare uden spandexsuit), giver sit besyv med at få den nomineret i form af ‘for your consideration‘-video, som han delte på Twitter i nat.

Her opremser han filmens “imponerende” bedrifter:

Videoen er efterhånden blevet typisk for ‘Deadpool’, hvis marketingkampagne hele vejen igennem har skidt højt og flot på konventionerne.

Læs også: Deadpool crasher sin egen Honest Trailer – slagter voice-overen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af