Allison Williams-horrorsketch illustrerer den grufulde følelse af akavethed til fester

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Allison Williams har efterhånden opbygget en del erfaring som den akavede deltager til festen, jævnfør den fodsplintrende tåkrummende scene i ‘Girls’, hvor hun kurtiserer sin daværende sweetheart Charlie med Kanye Wests ‘Stronger’.

I ovenstående sketch er hendes optræden lidt mere jordbunden, fordi hun rent faktisk opfanger akavetheden modsat den skyklappebærende Marnie i ‘Girls” første sæsoner. Denne gang kanaliserer Allison Williams den følelse, vi allesammen kender, når man møder op til en fest, hvor man ikke kender så mange. Det akavede møde med folk, man har glemt navnet på, det svære garderobevalg og mænd med paryk – vi kender det allesammen. Intet mindre end skræmmende.

Sketchen er lavet af de gode folk hos College Humor og har også standup-komikeren Lil Rel Howery på rollelisten.

Læs også: Marnie fra ’Girls’: »Sexscenerne er en del af seriens dna«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af