Andrew Garfield forklarer Ryan Reynolds-kysset efter Ryan Goslings Golden Globe-sejr

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Da Andrew Garfield og Ryan Reynolds sendte hinanden et massivt kys midt på munden idet Ryan Gosling modtog en Golden Globe for bedste mandlige hovedrolle i en musical eller komedie. Det er et af de kuriøse Golden Globe-øjeblikke, der er blevet vendt, drejet og analyseret allermest, men uden dog at få en forklaring direkte fra hestens mund. Det har vi nu.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Andrew Garfield besøgte i weekenden Graham Norton og forklarede, hvordan de to havde fået idéen. Det viser sig, at kysset opstod som en potentiel joke, i tilfælde af at Reynolds vandt. Da prisen gik til navnebror Gosling, udnyttede de alligevel momentet til at fuldføre planen – mest som en joke med Reynolds’ kone Blake Lively. Den joke endte dog med at stjæle rampelyset.

Andrew Garfield var tidligere inde på det i januar, da han besøgte Stephen Colbert ovenpå uddelingen. Han gav dog ingen nærmere forklaring, til gengæld gav han Colbert et kys.

Læs også: De skæve Golden Globe-øjeblikke: Emma Stones mislykkede kram, Ryan Reynolds kysser Andrew Garfield og Fallons O.J.-joke

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af