Jimmy Kimmel og Matt Damons beef kulminerer fantastisk under Oscar

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det var ikke et spørgsmål, om Jimmy Kimmel ville voksenmobbe Matt Damon under sit første værtsskab for Oscar-ceremonien – men hvordan.

Og svaret var: Konstant og på aldeles kreativ maner.

Kimmel og Damons konflikt har varet i intet mindre end 11 år, men man kan godt sige, at den kulminerede i nat, hvor den var et af hovedindslagene på en af årets største scener, et prisshow, der bliver set over hele verden.

Det startede i åbningsmonologen, hvor Kimmel (som ventede) drillede Damon med hans rolle i storfloppet ‘The Great Wall’. Men det var kun begyndelsen. Undervejs spændte Damon ben, når Kimmel gik forbi i salen, men talkshow-værten fik i den grad det sidste ord. I løbet af aftenen havde flere filmstjerner i fine og seriøse videoindslag fortalt om en film og en præstation, der havde inspireret dem i karrieren – Charlize Theron og Shirley MacLaine, Seth Rogen og Michael J. Fox.

I tredje segment af slagsen var det så Jimmy Kimmels tur til at præsentere en præstation, han altid havde set op til: Matt Damons i ‘We Bought a Zoo’. »He makes two words seem like… three words«, kommenterer Kimmel blandt andet i det ret forrygende, ironiske indslag.

Og som om det ikke var nok, satte Kimmel ekstra trumf på lige bagefter. Damon skulle på scenen og overrække en pris sammen med sin gamle makker Ben Affleck. Makkerparret blev introduceret som »Ben Affleck and guest«, og hver gang Damon talte, overdøvede musikken ham – dirigeret af Kimmel fra orkestergraven.

Læs også: Kæmpeskandale ved Oscar – den forkerte film annonceret som vinder

Læs også: Se alle årets Oscar-vindere

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af