‘Mad Men’, ‘The Office’ og ‘Parks and Recreation’-kontorerne genskabt som ultrapræcise 3D-modeller

‘Mad Men’, ‘The Office’ og ‘Parks and Recreation’-kontorerne genskabt som ultrapræcise 3D-modeller

Det er rum som du har tilbragt timer i, hvis du er fan af ‘Mad Men’, ‘The Office’ eller ‘Parks and Recration’, men alligevel kan det være svært at fatte, hvordan det hele hænger sammen. Det hjælper et ejendomsmæglerværktøjet Drawbotics nu med.

De har blandt andet taget Dunder Mifflin, Sterling Cooper og Department of Parks and Recreation i Pawnee, Indiana under kærlig behandling og lavet 3D-modeller af kontorernes grundplaner. Derudover er kontorerne fra ‘Silicon Valley’, ‘The IT-Crowd’, ‘Suits’ og ‘Brooklyn Nine-Nine’ også blevet genskabt.

Og detaljegraden er i den grad imponerende og fyldt med easter eggs for de ægte fans. Du kan for eksempel spotte Ron Swansons antitank-barriere og de dybt racistiske malerier eller Erlich Bachmans Aviato-bil.

Tjek et par af kontorerne ud herunder og dyk helt ned i detaljerne på Drawbotics website.

Mad-Men-3D-Floor-Plan-Drawbotics-4K

Parks-and-Recreation-3D-Floor-Plan-Drawbotics-4k

Silicon-Valley-3D-Floor-Plan-Drawbotics-4K

The-Office-US-3D-Floor-Plan-Drawbotics-4K

Næste punkt på dagsordenen er at parre modellerne med de respektive serier og gøre dem kombatible med VR-headsets, tak.

Læs også: Komedieserier, der spidder dig og dine kollegaer

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af