Mode og horror mødes i ny forlænget trailer til ‘Personal Shopper’ med Kristen Stewart

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sidste år oplevede vi fænomenet i de dansk instruerede ‘The Model’ og ‘The Neon Demon’, og nu kan vi se frem til endnu en film, hvor modeverdenens glamour og foruroligende horror smelter sammen.

Der er tale om den omdiskuterede ‘Personal Shopper’, som skilte vandene under premieren på filmfestivalen i Cannes sidste år, og som netop har fået en ny forlænget trailer. Her kommer vi lidt tættere ind på livet af den ensomme Maureen (spillet af Kristen Stewart), der arbejder som personlig shopper for et modeikon i Paris og sideløbende forsøger at få kontakt med sin afdøde tvillingebror i hans tomme og særdeles dårligt belyste hjem.

Bag ‘Personal Shopper’ står den anerkendte franske filmskaber Olivier Assayas, som tidligere har brilleret i samarbejde med Kristen Stewart med værket ‘Clouds of Sils Maria’. En dansk premieredato afventes stadig.

Læs også: Det skal du streame i februar – fra ‘Girls’ til Brent til ‘Billions’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af