‘SNL’ spidder typiske Super Bowl-reklamer i lesbisk Kristen Stewart-spoof

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tiderne er heldigvis ovre, da alle Super Bowl-reklamer var en kønsstereotypisk fremstilling af rollerne i hjemmet, hvor drengene ser bold og kvinderne laver snacks. Bevares, de findes i hobetal endnu, men diversiteten har trods alt også fundet vej til de hundredvis af reklamepauser i verdens største sportsbegivenhed.

Men i udgangspunktet handler reklamerne om mænd og det er netop det, ‘Saturday Night Live’ i lørdags lavede en yderst veltilrettelagt sketch omkring. Den all american (og gennemført harske (og virkelige)) partysnack Totino er omdrejningspunktet for sketchen, der gæstes af Kristen Stewart.

Mens stenalder-drengerøvene er samlet foran flimmeren med bajere og indbagt pizzahak, så foregår der en mindre revolution i køkkenet, hvor kvinderne finder indbyrdes styrke i hinanden (og Totino’s naturligvis).

Både setup og payoff fungerer genialt i den her sketch, der ikke bare spidder bro ads, men også får sendt en lille bredside til Cannes-film og ikke mindst en kommentar til Kristen Stewarts egen seksualitet.

Læs også: Melissa McCarthy er genial som Trumps talsmand i ‘SNL’-sketch

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af