Stephen Colbert og otte børn udtænker plottet til den alternative storfilm ‘Teenage War’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Man kan nogle gange klø sig i håret over de komplet evnesvage idéer, der slipper ud af Hollywood i ny og næ, for eksempel når helten undslipper en atombombe i et køleskab eller filmen omhandler et monster, der bor i en truck.

Det kan skyldes, at idéerne er udtænkt af børn, som det rent faktisk er tilfældet med sidstnævnte eksempel. Filmen ‘Monster Trucks’ er simpelthen opstået i hjernen på en fireårige dreng. Den arbejdsgang har Stephen Colbert taget til sig og udnytter hele otte børn til at lave den ultimative film nogensinde.

Det kommer der et ekstremt underholdende pitchmøde ud af og en ret dårlig, men stjernespækket film ud af. På rollelisten finder vi Andrew Garfield, Idina Menzel, John Oliver og et sammensurium af Hollywoods ondeste bad guys.

Lige nu må der sidde forfattere i Hollywood, der frygter for deres job.

Læs også: Se Chance the Rapper give den op med børnesang og bamsesweater hos Stephen Colbert

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af