Zach Galifianakis’ sociopatiske træk udstilles i glimrende James Corden-sketch

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I stort set alt hvad han rører ved – fra ‘Between Two Ferns’ og ‘The Hangover’-filmene – er Zach Galifianakis borderline sociopat. Det ligger derfor lige til højrebenet, at det ikke er en maske, han tager på, men sådan han i virkeligheden er.

Det indikerer James Corden-sketchen her i hvert fald, hvor Zach Galifianakis spiller vennen, der ikke kan mærke, hvornår han har overskredet sin besøgstid. Og hvornår han ikke bør lave margaritas. Og hvornår han ikke skal tage toilet-fies.

Sketchen får lige et yderligere svirp med halen i form af et Chandler-throwback.

Læs også: Hillary Clinton overlever akkurat mellem Zach Galifianakis’ to bregner

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af