Zosia Mamet er alt andet end Shoshanna i interview med Seth Meyers

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Shoshanna er så meget en type i ‘Girls’, at man kan blive helt overrasket, når man ser skuespilleren bag optræde som… sig selv.

Zosia Mamet besøgte i går Seth Meyers ‘Late Night’ og fortalte, at folk, der kommer op til hende, ofte har forventninger om, at hun er nøjagtigt som den speedsnakkende, karrieremindede og meget amerikanske Shosh.

»Det er som at møde en enhjørning, når jeg faktisk er et firben«, som hun siger.

Zosia Mamet virker da også noget mere ligevægtig og afmålt end sit alter ego i Lena Dunhams serie, og at hendes talent favner bredere end en navlepillende millennial, kan man forsikre sig om, hvis man ser hende i ‘Mad Men’, ‘Parenthood’ eller ‘Wiener-Dog’, hvor hun også har optrådt.

‘Girls’ er snart slut, men senere på året kan man se Mamet i et af de mest interessante, kommende amerikanske filmprojekter, ‘It Follows’-instruktør David Robert Mitchells ‘Under the Silver Lake’ med Andrew Garfield og Riley Keough.

Zosia Mamet er datter af David Mamet (‘Glengarry Glenn Ross’, ‘The Untouchables’), en af de mest anerkendte dramatikere og manuskriptforfattere i amerikansk filmhistorie.

Læs også: Anmeldelse af ‘Girls’ sæson 6

Læs også: Interview med Lena Dunham – mange kvinder siger, at serien har fået deres sexliv til at virke normalt

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af