Cuba Gooding Jr. møder kritik efter han løftede op i Sarah Paulsons kjole

Cuba Gooding Jr. møder kritik efter han løftede op i Sarah Paulsons kjole
Foto: Frazer Harrison/Getty Images

Da castet til den aktuelle sæson ‘American Horror Story’ med undertitlen ‘Roanoke’ i forgårs besøgte tv-konferencen Paleyfest i Los Angeles, blev publikum vidne til et bizart optrin på scenen. Da Sarah Paulson tog imod Kathy Bates på scenen rejste Cuba Gooding Jr. sig fra sin stol og løftede op i Sarah Paulsons kjole.

På videoer lader hun til først at blive overrasket, men griner samtidig af situationen, som hun selv tilsyneladende hurtigt affejede som fjolleri. De to kender hinanden fra både ‘American Horror Story’ og selvfølgelig ‘American Crime Story: The People v. O.J. Simpson’.

Det blev også foreviget i lidt flere detaljer.

GettyImages-FrazerHarrison-CubaGoodingSarahPaulson4
Frazer Harrison/Getty Images
GettyImages-FrazerHarrison-CubaGoodingSarahPaulson1
Frazer Harrison/Getty Images
GettyImages-FrazerHarrison-CubaGoodingSarahPaulson2
Frazer Harrison/Getty Images
GettyImages-FrazerHarrison-CubaGoodingSarahPaulson5
Frazer Harrison/Getty Images

I kølvandet på paneldebatten skrev en lang række udenlandske medier – The Hollywood Reporter, Elle og Mic bare for at nævne et par stykker – at Twitter var i oprør over optrinnet. På Twitter er det dog umiddelbart svært at finde den helt store shitstorm, mens kritikken fra medierne dog er til at tage og føle på.

Sarah Paulson har ikke selv kommenteret på det, men en del brugere er også forargede.

Uanset hvordan man vender og drejer det, er det unægteligt svært at forstå, hvorfor Gooding Jr. fik den idé, at det på nogen måde skulle være passende. Samtidig vidner Sarah Paulsons skuldertrækkende reaktion om alt det crap, kvinder i Hollywood må finde sig i.

De første sæsoner af ‘American Horror Story’ kan findes på Netflix og Blockbuster.

Læs også: Vanvittigt cast: ’The People v. O.J. Simpson’-stjerne skal være med i ’Ocean’s Eight’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af