Jake Gyllenhaal og Ryan Reynolds er fast besluttede på at afspore interview fuldstændig

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Når filmskuespillere ruller ud på pressetour med deres kommende film, er det anledning til et stressende ritual for journalister. De får et vindue på maksimalt fem minutter, hvor de gerne skal komme omkring filmen, hvordan det var at filme den og ikke mindst krænge nogle gode citater og en god rubrik ud af skuespillerne.

Den stakkels journalist i interviewet herover må stå tilbage med nul og niks, der kan bruges i en artikel om den kommende sci fi-film ‘Life’ med d’herrer Ryan Reynolds og Jake Gyllenhaal i hovedrollerne. Til gengæld er det virkelig underholdende.

Det særdeles oplagte makkerpar formår nemlig fuldstændig at afspore interviewet, der fra Fox-journalistens side ellers virker minutplanlagt. Det går allerede galt, da journalisten giver Reynolds og Gyllenhaal ‘Deadpool’-slipsenåle, der fungerer som en rød klud på Jake Gyllenhaal.

Hvis man søger lidt efter andre interviews fra samme stop på pressetouren, så lader det til, at det har været en bevidst strategi at sætte en kæp i hjulet på alle journalisterne. Vi bliver ikke så meget klogere på ‘Life’, men til gengæld bliver vi mere forelskede i Ryan Reynolds og Jake Gyllenhaal.

‘Life’ har premiere på torsdag og er i øvrigt instrueret af svenske Daniel Espinosa, der er uddannet fra Filmskolen i Danmark.

Læs også: Andrew Garfield forklarer Ryan Reynolds-kysset efter Ryan Goslings Golden Globe-sejr

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af