Jeff Bridges genopliver sin ikoniske The Dude-rolle i hyldesttale til John Goodman

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

John Goodmans efterhånden lange karriere har været spækket med mindeværdige roller, og da den amerikanske skuespiller i går fik tildelt sin helt egen stjerne på Hollywood Walk Of Fame, sørgede kollegaen og kammeraten Jeff Bridges for at hylde en af de mest elskelige.

Da Bridges gik på podiet for at holde en hyldesttale til Goodman, svøbte han sig nemlig i den famøse cardigan, som hans egen karakter, The Dude, bar i Coen-brødrenes klassiker ‘The Big Lebowski’, hvor Goodman spillede karakteren Walter. Herefter citerede Bridges flittigt fra den afskedstale, som Walter holder for Steve Buscemis karakter Donny i en af filmens afsluttende scener. Bridges sagde blandt andet:

»Han er en god skuespiller, han er en god mand, John Goodman. Han er en af os, han elsker udendørslivet og skuespilfaget. Som en showman har han udforsket scener fra Los Angeles til New York – vi snakker Broadway her, mand – han har lavet nogle små underlige film også. Og han har levet, som så mange andre mænd i tidligere generationer har levet deres liv. Han er en mand af sin tid, en mand af vores tid, og han er blevet en legende«.

Efter John Goodmans grimasser at dømme, var der tale om et kærkomment gensyn med The Dude. Se selv med ovenfor.

Læs også: Den elskværdige dæmon: John Goodmans fem bedste og tre værste roller – rangeret

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af