Kate McKinnon er Forrest Gump-udgave af USA’s justitsminister i ‘SNL’-sketch

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Skandalen om, hvorvidt USA’s justitsminister Jeff Sessions har haft lidt for tæt kommunikation med Rusland under Trumps valgkamp, er guf for ’Saturday Night Live’.

Kate McKinnon spiller den forhutlede politiker, der med sine racistiske kommentarer er blevet et fast indslag i SNL’s sketchs. I åbningsindslaget fra i lørdags sidder han i bedste Forrest Gump-stil ved et busstopsted med en æske chokolade og taler med fremmede, og undervejs får han blandt andet leveret en forvrænget udgave af det kendte Gump-citat: »Livet er som en æske chokolade, der er virkelig mange af de brune«.

Sessions får endda fint besøg af den barmavede Putin og endnu finere besøg af ugens gæstevært, Octavia Spencer. Spencer byder på tærte – en reference til tærten, som hendes karakter Minny fra ’The Help’ laver til sin racistiske frue med en hemmelig ingrediens: afføring.

Læs også: Kate McKinnons Justin Bieber-parodi er ‘blevet voksen’, men er stadig ulidelig – se ‘SNL’-sketch

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af