Rygter om ‘The Matrix’-reboot sender internettet ud i fortvivlelse

Rygter om ‘The Matrix’-reboot sender internettet ud i fortvivlelse

Intet er helligt for Hollywood, der med et fastlåst blik på mulig mammon er langt mere villig til at smelte arvesølvet om til gagballs, som de igen kan pløje ned i halsen på os filmfans, end at turde tænke en ny tanke. Det er desværre en skæbne, der er overgået alt for mange film – ingen nævnt, ingen glemt.

Nu er turen så angiveligt kommet til ‘The Matrix’ fra 1999, der rygtes reboot-moden. Det er Warner Brothers, der har rettighederne til filmen og ifølge Hollywood Reporter satser de på Michael B. Jordan (‘Creed’, ‘Fruitvale Station’) i en hovedrolle og Zak Penn til at føre pennen (‘X-Men’, ‘The Incredible Hulk’).

Til gengæld er hverken Keanu Reeves eller den oprindelige trilogis skabere Lilly og Lana Wachowski med ombord på nuværende tidspunkt.

Umiddelbart får tanken om et reboot det til at løbe koldt ned ad ryggen på internettet. Det er i hvert fald den tungtvejende reaktion på Twitter, hvor rigtig mange reagerede med afmagt og fortvivlelse.

Flere er frustreret over idéfattigdommen i Hollywood.

Mens andre latterliggør idéen om at genskabe ‘The Matrix’ i et 2017-samfund.

Den oprindelige film blev nærmest en øjeblikkelig, men med sine manga-inspirationer (fra blandt andet tegnefilmversionen af ‘Ghost in the Shell’) overraskende klassiker, der tilmed scorede fire Oscar-nomineringer. De to opfølgere blev langt mere lunkent modtaget. Til gengæld var den animerede serie ‘Animatrix’ en både visuelt og plotmæssigt overdådighed. Hvis der skeles til den oprindelige film og det udvidede univers fra ‘Animatrix’ kan der være potentiale i projektet. Men vi tillader os at have vores tvivl.

Læs også: Keanu Reeves er tilbage som badass lejemorder i den første trailer til ‘John Wick: Chapter 2’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af