Chris Evans er alt andet end patriotisk superhelt i falsk trailer til hverdagsdramaet ‘Dennis’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vi kender mest af alt Chris Evans som patriotisk, selvopofrende superhelt med kronisk bekymrede Dylan McKay-øjnebryn i ‘Captain America’ og ‘Avengers’-filmene. Selvom det har bragt ham til tops som en af de mest indtjenende navne i Hollywood, vil han virkelig gerne være kendt for andet, lod han Jimmy Kimmel vide i et sketch-segment i går.

Derfor har han selv skrevet, instrueret, spillet hovedrollen og sågar researchet til det nye, tårepersende hverdagsdrama ‘Dennis’, som han håber både kan fortælle en ærkeamerikansk historie og samtidig vinde en masse Oscars.

Som en ekstra krølle på historien er den helt almindelige hverdags-amerikaner Dennis som Evans portrætterer til stede i Kimmels studie. Men han er af en eller anden grund ikke tilfreds med filmen. Nogle mennesker…

Læs også: Scarlett Johansson er årets mest indtjenende filmstjerne – se hele listen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af