Gus Fring brillerer i Los Pollos Hermanos-instruktionsvideo med masser af hints til nebengeschæften

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tredje sæson af ‘Better Call Saul’ har snart premiere og det betyder et gensyn med Giancarlo Esposito i rollen som Gustavo Fring, den ordentlige, men grusomt utilgivende stegt kylling/narko-bagmand fra ‘Breaking Bad’. Det lægger AMC op til med endnu en falsk videoproduktion, denne gang i form af en informationsvideo, hvor Fring selv instruerer nye ansatte i, hvordan de kommunikerer med kunderne.

De subtile hints til hans egentlige karriere er strøet ud over videoen med løs hånd. Vi ser blandt andet en vaskemaskine, et kemi-projekt og Gus bruger citatet »I like to think, I see things in people«, som han i ‘Breaking Bad’ siger til Jesse Pinkman. Hvad man skal lægge i det, aner vi simpelthen ikke.

Den seneste sæson ‘Better Call Saul’ lagde tydeligt op til mødet med Gus Fring, men det er først fra sæson tre han kommer til at spille en egentlig rolle. Det er endnu uvist om nogle af de andre elskede karakterer fra ‘Breaking Bad’ stikker hovedet ind i prequelen og Saul Goodmans oprindelseshistorie.

Vi ved heller ikke, hvordan Fring-karakteren melder sin ankomst, men vi glæder os til at gense Giancarlo Espositos (som – fun fact – er født i København) portrættering af den logisk-kyniske psykopat.

Læs også: Gus Fring vender tilbage – se den falske reklame, der afslører comebacket

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af