»How do you like me now?« – Will Ferrell genopliver sin George W. Bush-parodi med skarpe skyts imod Trump

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Da Will Ferrell i ‘Saturday Night Live’ i december 2015 tog sit blå slips på og udførte sin populære imitation af USA’s 43. præsident, George W. Bush, slog han blot en hånlig latter op, da han i sin gennemgang af de republikanske præsidentkandidater nåede til Donald Trump.

Meget vand er løbet under broen siden, og da skuespilleren i går aftes genoplivede sin forrygende parodi under det politisk-satiriske show ‘Not The White House Correspondents’ Dinner’, var skråsikkerheden skiftet ud med veloplagte jokes om Bushs klare fortrin sammenlignet med den kontroversielle præsident Trump.

»How do you like me now?« var således Ferrells indgangreplik i showet, der var en særudgave af komikeren Samantha Bees talkshow ‘Full Frontal’ og tænkt som en pendant til det årlige gallashow for Det Hvide Hus’ pressefolk, som fandt sted samme aften.

Ferrells George W. Bush erklærede blandt andet, at han ville ønske, han havde opfundet begrebet ‘fake news’, dengang medierne bombarderede ham med spørgsmål om Irak-krigen og Hurricane Katrina. Derudover kom han med en særdeles kæk bemærkning til Trumps meget lange røde slips.

Læs også: De 50 største svinere fra de første 100 dage med Donald Trump

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af