Hvem fra ’Girls’ er du? Vores smerteligt ærlige test giver svaret

Hvem fra ’Girls’ er du? Vores smerteligt ærlige test giver svaret

Lad os se det i øjnene. Vi har alle sammen nogle mindre flatterende sider af vores personlighed. Grundlæggende set er vi enormt selvcentrerede, dovne og irrationelle. Og det er okay. Det har vi lært gennem fem år med ’Girls’ og Hannah, Marnie, Shosh og Jessas ekstremt anstrengte venskab i New York.

’Girls’ har også været et befriende ærligt kig ind i en flok coming of age-pigers dagbog. Gennem kvinderne har vi også fået et præcist portræt af for eksempel Elijah, Adam, Desi og Ray, der i bund og grund er ufølsomme skvat, der kæmper for på hver deres måde at opretholde en klichéfuld maskulin facade.

De otte karakterer er alle blevet toner i den generationsstemme, Hannah forsøgte at placere sig som i seriens første afsnit. Natten til i morgen kommer seriens allersidste afsnit så. Spørgsmålet er så bare, hvilket aftryk serien har haft og vigtigst af alt – hvilken af karaktererne, du ligner bedst?

[viralQuiz id=20]

//Overskriv description wpvq_facebook_description = wpvq_facebook_description || ""; wpvq_facebook_description = jQuery('meta[property="og:description"]').attr('content');

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af