‘Rick and Morty’s overraskende sæsonstart afføder kamp for ‘Mulan’-inspireret McDonald’s-dip

Det var naturligvis med en vis skepsis ‘Rick and Morty’s dedikerede fanskare tog nyheden om, at serien i lørdags – 1. april –
endelig var tilbage efter en pause siden 2015. De var nemlig blevet narret så mange gange før, af folkene bag den animerede serie om den geniale, fordrukne bedstefar Rick og det frygtsomme, præpubertære barnebarn Morty.

I februar forklædte Adult Swim Australia, de sjæleløse væsner, for eksempel en god, gammeldaws rickroll som et nyt klip fra serien.

Men i ‘Rick and Morty’s vanlige omvendtland-stil, så var den i det her tilfælde god nok på dagen, hvor alle bliver narret.

Uden at røbe for meget af handlingen af det nye afsnit kan vi godt sige, at en stor del af omdrejningspunktet for afsnittet er den teriyaki-inspirerede McDonald’s-dip Szechuan Sauce, som man i 1998 kunne få med sine McNuggets i forbindelse med premieren på ‘Mulan’.

I afsnittet såvel som i virkeligheden lagde ‘Rick and Morty’ ikke skjul på, at deres kærlighed til Szechuan Sauce er fuldstændig uforfalsket og at hverken folkene bag eller seriens handling helmer før McDonald’s genintroducerer netop den dip.

Seriens fans har da også allerede startet flere underskriftindsamlinger, hvoraf en har over 22.000 underskrifter, der forlanger menupunktet tilbage til McDonald’s – om det så tager dem 97 år.

Og noget tyder på, at McDonald’s er mere end lydhøre. De svarede fra den officielle McDonald’s-konto på et tweet fra serien:

Én af McDonald’s top-kokke, der udvikler nye menupunkter, svarede også positivt retur.

Nogen har samtidig valgt at bortauktionere et billede (!) af en original Szechuan Sauce på eBay, der lige nu er oppe på 99.100 dollar.

Lad os bare krydse fingre for, at der hverken går 97 år eller at McDonald’s venter til 2018, hvor live action-udgaven af ‘Mulan’ rammer biograferne.

De første to sæsoner af ‘Rick and Morty’ er at finde på Netflix.

Læs også: ‘Rick and Morty’-universet matcher Kendrick Lamars ‘Swimming Pools’ imponerende godt

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af