Sean Bean udpeger sin egen yndlingsdødsscene

Sean Bean udpeger sin egen yndlingsdødsscene

Godt nok blev det for et par måneder siden opgjort, at nu afdøde John Hurt var skuespilleren, der havde mistet livet flest gange på film, men ingen skuespiller er så tæt forbundet med altid at skulle lide den barskeste skæbne i sine roller som Sean Bean.

25 gange har han måttet lade livet i kunstens tjeneste, og det gør ham da også til den skuespiller, der har flest dødsfald per rolle. Men hvilken død er hans egen favorit? Det afslører han nu over for Entertainment Weekly, og svaret er også hans mest berømte: Boromirs død i den første ‘Ringenes herre’-film:

»Man kunne ikke bede om en mere heroisk film«, slår Sean Bean fast.

Han fortæller, at han mødtes med Viggo Mortensen, der spiller Aragorn, instruktør Peter Jackson og medforfatter Fran Walsh aftenen før optagelserne af scenen, hvor de over vin og øl fandt på Boromirs sidste ord, »My brother, my captain, my king«.

Sean Bean giver desuden følgende råd til, hvordan man ånder ud på troværdig vis:

»Du må ikke vise dig. Du må ikke være forfængelig eller posere… For hver gang du dør, er det et stort fucking øjeblik», siger han og understreger om Boromir-dødsfaldet:

»Det er min favorit dødsscene, og jeg har lavet nogle stykker«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af