Seth Rogen og The Lonely Island anklager den katastrofale Fyre Festival for at have stjålet idé til ny film

Seth Rogen og The Lonely Island anklager den katastrofale Fyre Festival for at have stjålet idé til ny film

Denne weekend skulle den luksuriøse, elitære Fyre Festival, arrangeret af blandt andre rapperen Ja Rule, have forkælet sit publikum med gourmetmad, Instagram-venlige omgivelser og et program bestående af blandt andre Blink 182 og Major Lazer – til en billetpris på op til 12.000 dollars.

I stedet forsøger festivalgængerne i skrivende stund at flygte fra den lille ø nær Bahamas, hvor halvt færdigbyggede telte, manglende elektricitet, lommetyve og skinkesandwiches på hvidt brød har ødelagt oplevelsen og sat en fed streg under, at festivalen er blevet en fiasko af dimensioner.

Det lyder som godt materiale til en film, og det viser sig nu, at skuespiller Seth Rogen og komikertrioen The Lonely Island faktisk brygger på et projekt, hvis plot lægger sig foruroligende tæt op ad de tragikomiske begivenheder til Fyre Festival. Så tæt, at der på Twitter bliver spekuleret i, om Ja Rule og co. har stjålet Rogen og The Lonely Islands idé:

Nogle gange foregriber fiktionen virkeligheden. Om ikke andet er det en film, vi rigtig gerne vil se. The Lonely Island var sidst aktuelle med satiren ‘Popstar: Never Stop Never Stopping’ fra sidste år.

Læs også: Skuespillerne fundet til Timon og Pumba i kommende live-action af ‘Løvernes Konge’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af