Brad Pitt åbner op om sit alkoholmisbrug i stort interview: »Jeg kunne drikke en russer under bordet«

Brad Pitt åbner op om sit alkoholmisbrug i stort interview: »Jeg kunne drikke en russer under bordet«

De havde længe virket som et af Hollywoods mere harmoniske førstepar, rolige som hindukøer. Derfor kom Brad Pitts skilsmisse fra Angelina Jolie så meget desto mere som et chok sidste efterår. Efter bruddet lod det dog til, at årsagen til bruddet i høj grad var at Brad Pitt i en årrække havde stuvet så mange skeletter i skabene, at hængslerne ikke længere kunne holde.

Nu har han givet et ekstremt åbenhjertigt og dybdegående interview til GQ Magazine, hvor han stirrer ind i hvert og et af de skeletters kulsorte øjenhuler og i den grad tager livtag med sig selv. Det er ekstremt god læsning – find interviewet HER.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

@ryanmcginleystudios

Et opslag delt af GQ Style (@gqstyle) den

Udover at tale om selve skilsmissen kommer han også ind på årsagerne til den og siger blandt andet, at han hele sit liv har drukket for meget.

»Jeg kan ikke huske en eneste dag siden jeg kom ud af universitetet, hvor jeg ikke drak eller fik en spliff eller et eller andet«, siger han blandt andet og forklarer, at alkoholen var den eneste vane, han holdt fast i efter han og Angelina Jolie fik børn.

»Jeg mener, vi har en vingård. Jeg elsker vin meget, meget højt, men jeg kørte det bare i sænk. Jeg blev nødt til at træde et skridt væk. Og helt ærligt, jeg kunne drikke en russer under bordet i hans egen vodka. Jeg var professionel. Jeg var god«, siger han. Nu har han udskiftet sprutten med tranebærjuice og danskvand og matcha-te, som han i starten af interviewet står og brygger.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Pitt in the Everglades for the summer issue of #gqstyle. [? @ryanmcginleystudios]

Et opslag delt af GQ Style (@gqstyle) den

Interviewets uomtvistelige fokus, er dog ikke nedturen, men hvordan han har rejst sig. Det seneste halvår siden skilsmissen er han kommet på den anden side af misbruget og sine dæmoner og har brugt den svære tid til at rykke sit liv op med rod. Blandt andet med hjælp fra r’n’b og i særdeleshed Frank Ocean.

»Jeg har lyttet til en masse Frank Ocean. Jeg synes, den unge mand er noget helt specielt. Der kan du snakke om den rå sandhed. Han er smerteligt ærlig. Han er meget, meget særlig. Jeg kan ikke finde en eneste dårlig sang«, røber han blandt andet.

Læs kommentaren: Bradfleck-generationen fik alle drømme opfyldt – så gik de på druk«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af