De første publikumsreaktioner på ‘Twin Peaks’ er utvetydige: Det er stadig rigtig underligt

De første publikumsreaktioner på ‘Twin Peaks’ er utvetydige: Det er stadig rigtig underligt

Hvis du var bange for, at ‘Twin Peaks’ ville vende tilbage frarøvet fordums Lynch-agtige mystik, så kan du ånde lettet op. I sæson 3 – eller sæson 1 af ‘Twin Peaks: The Return’ som det hedder på HBO Nordic – er universet stadig lige så fortættet af uforklarligheder, som i de første to sæsoner.

De største fans har allerede tygget sig igennem de første fire timer af sæsonen, der blev tilgængelige i nat og der tegner sig en tydelig linje i reaktionerne: Det er stadig underligt og behageligt langsomt. Én beskriver det sådan her:

Vi skal nok holde reaktionerne fuldstændig spoilerfri, men at dømme efter, hvad folk skriver, er de første fire afsnit et glimrende mix af nyt og gammelt, gyseligt og grinagtigt og masser af referencer til de første sæsoner og andre Lynch-produktioner.

Der er dog også flere, der kæmper lidt med at forstå noget som helst af det.

Vi bliver nødt til at se lidt nærmere på det, før vi fælder dom. Det kan jo være at uglerne ikke er, hvad de giver sig ud for.

Læs også: Det vigtigste, der sker i ’Twin Peaks’ sæson 1 og 2

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af