Hemsworth, Pratt, Evans og Pine: Alverdens Hollywood-Chris’er rodes sammen i SNL-åbning

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvis der var en drejebog til at lave en Hollywood-basker så ville der formodentlig på side 1 stå, at den mandlige hovedrolle skulle spilles af en skægstubbet, muskuløs, hvid, all American machomand med rynkede bryn ved navn Chris. Det satte ‘Saturday Night Live’ på spidsen i deres åbningsmonolog i weekenden, hvor Chris Pine var syngende gæstevært.

Der er så absolut ingen skam i at rode rundt i Chris Hemsworth, Chris Evans, Chris Pratt og Chris Pine, der med undtagelse af lidt forskellige accenter kan være svære at distingvere fra hinanden.

I virkeligheden er årsagen til at åbningsmonologen er mindeværdig rimeligt tragisk, for det udstiller i den grad, hvor ensporet Hollywood er i sine casting-valg. Hemsworth, Evans, Pratt og Pine er allesammen højtbetalte posterboys for hver deres store blockbuster-franchise, der med undtagelse af Pine er Marvel-serier (selvom tegneserierettighederne til ‘Star Trek’ faktisk en overgang var ejet af Marvel). Det tyder på, at navnet Chris enten er lidt for populært i de engelsk-talende lande, eller at Hollywood allerhelst vil caste en meget bestemt type. Sidstnævnte er desværre nok tættest på virkeligheden.

I næste uge kan de tragikomisk nok lave den med Ryan’er.

Læs også: Interview med Chris Pine og Ben Foster: »Mange mænd i vores generation bliver en undskyldning for dem selv«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af