Lyt til Soundvenue Filmcast: ’Alien: Covenant’, ’Fargo’ sæson 3 og hot topics på Cannes

Lyt til Soundvenue Filmcast: ’Alien: Covenant’, ’Fargo’ sæson 3 og hot topics på Cannes
David Thewlis i den nye tredje sæson af 'Fargo'.

Skal man gå tilbage til et mestervæk?

Det er det store underliggende spørgsmål i den nye udgave af Soundvenue Filmcast. Vært Martin Bunk, filmredaktør Jacob Ludvigsen og anmelder Lise Ulrich starter nemlig med at fælde nådesløs dom over Ridley Scotts nye store rumepos, ’Alien: Covenant’, der har haft store forventninger knyttet til sig efter skuffelsen ’Prometheus’.

Derefter skal det handle om den nye omgang af Noah Hawleys skamroste tv-take på Coen-brødrenes nyklassiker. Vi er snart nået halvvejs i ’Fargo’ sæson 3, hvor Ewan McGregor møder Ewan McGregor og flankeres af en slangelignende David Thewlis og en godhjertet Carrie Coon.

Kan serien nå de foregående sæsoners niveau, eller begynder formlen at blive slidt?

Det debatterer trioen, før de revser tingenes tilstand (og ’Twin Peaks’) med de faste taler til nationen. Den står også på alien-quiz, men allerførst ser særligt Martin og Jacob frem mod den nært forestående Cannes-festival.

Soundvenue Filmcasts temamusik er som altid komponeret af Jonas Colstrup.

Abonnér på Soundvenue Filmcast via iTunes – eller lyt til den nye udsendelse HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af