Se Jamie Foxx levere grinagtig musical-version af ‘Who Let The Dogs Out’ hos Jimmy Fallon

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘The Tonight Show’ med Jimmy Fallon er kongen af spøjse quizzer, gerne med musikken som omdrejningspunkt. Det blev bevist endnu en gang, da skuespiller Jamie Foxx forleden lagde vejen forbi talkshowet for at prøve kræfter med quizfavoritten ‘Wheel of Musical Impressions’.

Her skulle gæst og vært dyste om at fortolke nyere pophits i diverse genrer, og skønt Fallon hurtigt imponerede med sin version af The Weeknds ‘Can’t Feel My Face’ som en crooner fra 50’erne, var det Foxx, der vandt quizzen med sin musical-version af Baha Mens legendariske ‘Who Let The Dogs Out’ – med spoken word-indledning og masser af patos.

Læs også: Ellen DeGeneres offentliggør standup-special på Netflix på sit eget show

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af