T.J. Miller agerer fransk klovn for ‘Emoji Movie’ i det mest anti-Cannes-promostunt nogensinde

T.J. Miller agerer fransk klovn for ‘Emoji Movie’ i det mest anti-Cannes-promostunt nogensinde
Foto: Neilson Barnard/Getty Images

Ah, Cannes Film Festival. Universets sandsynligvis vigtigste filmfestival er i gang og med den følger et tykt spor af Riviera-dekadence og højkulturel meningsdommeri omkring det næste års vigtigste filmtitler.

Så har vi den anden ende af spektret, hvor Hollywoods cashgrabbere udnytter postkort-baggrunden og filmmediernes opmærksomhed til at promovere deres blockbuster-film i kategorien hundelort. Under den rubricering hører ‘The Emoji Movie’, der siden annonceringen har stinket af skamløs, pengegrisk kopi af ‘Inderst Inde’, ‘Lego Movie’ og ‘Wreck-It Ralph’.

I ‘The Emoji Movie’ spiller T.J. Miller meh-emojien, James Corden hans sjove hifive-sidekick, Anna Faris spiller jailbreak (hvad end det er for en emoji) og – hold nu fast – Sir Patrick Stewart spiller lorte-emojien.

På trods af store navne kan forventningerne til Columbia Pictures og Sony Pictures Animations næste animationsfilm kan ligge på et meget lille sted. Endda til et punkt, hvor den allerede er blevet meme-offer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Men frygt ej, Colombia og Sony: Den skal nok trække masser af mennesker i biografen, ligesom ‘Boss Baby’, der næsten tjente sig selv fire gange hjem på et 125 millioner dollar stort budget.

Det er rettere anmelderne ‘The Emoji Movie’ skal frygte.

Forventningerne blev ikke større, da en ny trailer blev præsenteret under åbningen Cannes Film Festival i går. Den dukkede op i forbindelse med et rodet, akavet og tåkrummende live-pauseklovnsshow med T.J. Miller i front:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

T.J. Miller spiller stort set bare sit eget storskrydende, prustende og lidt angste selv i et klassisk gult jakkesæt, der lader til at være nærved at slå sig selv ihjel i landingen. Det kan man næsten leve med. Men det tonedøve stunt under starten på Cannes, er tåkrummende. Oplæserens træden vande er tåkrummende. De uentusiastiske fortovrestauranttjenere, der er blevet læsset ind i de fattige emoji-kostumer med tændstikmand-arme – tåkrummende. »Aren’t they colourful« – tåkrummende. Den tykke franske accent hos den hyrede oplæser, der lige der mens han præsenterer »all de charracteurs from de ‘Emojji Movvie’« såsom »leeps«, »donnuts« og »’eart«, ville ønske han havde fulgt sin mors opfordring og valgt universitetet.

Kommentarerne under videoen rammer følelserne perfekt ind:

EmojimoviereactionsLæs også: Første trailer til ‘The Emoji Movie’ introducerer ny emoji og ‘Silicon Valley’-komiker i hovedrollen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af