Jerry Seinfeld er ‘Seinfeld’ i virkeligheden: Nægter Kesha et kram – og står ved det

Jerry Seinfeld er ‘Seinfeld’ i virkeligheden: Nægter Kesha et kram – og står ved det
Foto: Jason Kempin/Getty Images

‘Seinfeld’ var en af de første sitcoms, der udviskede linjerne mellem fiktion og virkelighed. Jerry Seinfeld hed Jerry Seinfeld i serien, var stand up-komiker og boede i New York. Men efterhånden som vi har lært virkelighedens Jerry Seinfeld bedre at kende, er det også blevet mere og mere tydeligt, at der også er væsentlige overlap i begges personlighedstræk.

Et ‘Seinfeld’-afsnit kunne for eksempel være: Seinfeld møder en kendt popstjerne på den røde løber, der vil give ham et kram, hvilket Seinfeld pure afviser. At samfundet er blevet et sted, hvor man krammer hinanden, bitcher Seinfeld over til sin ven George, der giver ham fuldstændig ret. Det bliver en stor sag i medierne, men Seinfeld insisterer på retten til at være en non-hugger. Det er bare ikke ‘Seinfeld’-afsnit, men noget Jerry Seinfeld gjorde i virkeligheden (bortset fra det med George) over for Kesha på den røde løber.

Den akavede, meget ‘Seinfeld’ske og helt perfekte situation kan ses her:

Tro mod sin karakter har Jerry Seinfeld nu været ude og forklare, at vildtfremmede ikke bare kan få lov at kramme ham – heller ikke selvom du er en nok så verdenskendt popstjerne.

»Jeg er 63, jeg kender ikke enhver popstjerne«, forklarer han til Extra. »Jeg var midt i et interview, det var lidt akavet. Når du når min alder og du har lavet en del ting, former du din egen virkelighed. I min virkelighed krammer man ikke vildtfremmede. Jeg bliver nødt til at møde nogen, sige hej«, siger han og understreger, at han var smigret, men at fjernsynet kun virker én vej – han kan ikke se, hvem der ser med.

Han forklarer desuden, at han og Kesha talte om det og grinede efterfølgende. Men om hun fik et kram ud af det: »No!«

Læs også: Se Jerry Seinfelds veloplagte mini-standup-show hos Stephen Colbert

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af