‘Silicon Valley’s introsekvens dissekeret: Spot alle tech-firmaerne og de interne jokes

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selvom den kun varer ti sekunder er ‘Silicon Valley’s introsekvens én af HBO’s allermest informative. Den ikke alene sætter stemningen for serien, den sætter hele scenen for virkelighedens Silicon Valley med små hints, in-jokes, symbolske skilte-placeringer og sigende kontorovertagelser.

YouTube-kanalen Shots Fired har givet sig god tid til at finde dem allesammen i den netop afsluttede sæson 4’s introsekvens. Tidligere sæsoner har den set væsentligt anderledes ud med for eksempel en Napster-ballon, der punkterer og sågar Myspace, der spiller en rolle.

Du kan se alle referencerne i videoen herover, der også forklarer baggrunden for introen.

Læs også: T.J. Miller tilsviner ‘Silicon Valley’-showrunner efter exit fra serien

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af