T.J. Miller tror ikke, han vil blive savnet på ‘Silicon Valley’-settet: »Jeg er en mindre sjov udgave af Erlich Bachman«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

T. J. Millers karakter Erlich Bachman vil i den grad blive savnet i ‘Silicon Valley’-universet, når sidste afsnit af den igangværende fjerde sæson er løbet over skærmen. Den succesfulde komiker har selv valgt at trække sig fra HBO’s komedieserie for at kunne sige ja til andre tilbud, og hvis du spørger ham selv, gør han sine medskuespillere en tjeneste.

»Jeg er sikker på, at et par stykker af dem er glade for ikke at have mig i nærheden. Jeg en mindre sjov udgave af den karakter«, siger T.J. Miller med henvisning til den indbildske Bachman i en ny video fra comedy-sitet Above Average.

I videoen bliver Miller interviewet af sin ‘Biggest Fan’, og det er generelt et temmelig akavet møde, hvor komikeren indeed fremstår præcis så ignorant som sin ‘Silicon Valley’-karakter. Undervejs får han drukket og spildt en ustyrlig mængde postevand.

Læs også: ‘Broad City’ bipper Donald Trump ud af den kommende sæson

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af